Sposób przygotowania

parówki kroimy w krążki i przysmażamy na małym ogniu na oliwie Roztopić masło w rondelku i dodac posiekaną drobniutko cebule, dusimy. Robimy bulion z kostki. Mąkę ziemniaczaną wyrabiamy z łyżką wody.
bulion i mleko dodajemy do cebulki, która dusimy, dodajemy 2 łyżki curry i zagęszczamy rozrobioną mąką. Mieszamy i zalewamy smażone parówki i delikatnie dusimy. Przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący pomysł na smażone kiełbaski :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !