Sposób przygotowania

OGÓRKI KROIMY WZDŁUŻ NA 4 CZĘSCI I UKŁADAMY W SŁOIKACH.DODAJEMY PRZYPRAWY.ZAGOTOWAC ZALEWĘ, MUSZTARDĘ ROZPUŚCIĆ W MAŁEJ ILOŚCI ZALEWY I WYMIESZAĆ Z RESZTĄ. OGÓRKI ZALAĆ WRZĄTKIEM.PASTERYZOWAĆ KILKA MINUT.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    podoba mnie sie
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące..
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    są smaczne próbowałam kiedyś
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    robiłam i są bardzo dobre, polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    nie jadłam, ale spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pyszne są, robię takie same
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !