Sposób przygotowania

wszystkei skladniki wymieszać na gLadką masę. Z tym że sodę dodać jako ostatnią. Smażyć na gorącym tłuszczu na zloty kolor, cukru można dodać więcej.
Racuchy podawać z konfirturami lub kwasną smietaną.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    mniam- pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !