Sposób przygotowania

Rybkę umyć i skropić sokiem z cytryny. Warzywa umyć i obrać. Cebulę i ziemniaki pokroić w plasterki. Marchewkę osobno ugotować. Warzywa podsmażyć na tłuszczu, a następnie zalać rosołem i poddusić ok 15 min. Rybę ułożyć na warzywach i gotować jeszcze 10 min. Połowę sandacza wyciągnąć owinąć w folię i odłożyć. Marchewkę zmiksować a następnie dodać śmietanę i ponownie ubić. Pozostałe warzywa razem z rybą zmiksować z dodatkiem mleka. Doprawić do smaku. Odłożonego fileta pokroić w plasterki i włożyć do zupy. Zupę przełożyć na talerz a następnie dodać piankę marchewkową. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ostatnio przekonałam się do zup rybnych :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna zupka zwłaszcza, że nigdy nie jadłam zupy rybnej
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !