Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na porcję, podsmażyć na głębokiej patelni, dodac cebulę i czosnek, przyprawic. Dolac wody i dusię do miękkości. Gdy żeberka będą miękkie doprawic sos musztardą, chwilę gotować, zabielić śmietaną

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale ładnie wygladają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawie si? zapowiada
  • 1
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    szukałam fajnego przepisu i znalazłam, prosty i smaczny idę robić żeberka na obiad;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne, uwielbiam je właśnie tak zrobione
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyglądają apetycznie
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    mmmm nie lubie musztardy ale z tym mięskiem uwielbiam taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetne żeberka
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    zaczelem o 6 rano pachnie super do sosu dodalem wloszczyzne berys 18 za przepis 5 pozdro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !