Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo. Gotowe obieramy i kroimy na pół. Wyciągamy żółtka i rozdrabniamy łyżką. Dodajemy musztardę, masło oraz przyprawy i dokładnie ucieramy. Gotowy krem przekładamy do szprycy i dekorujemy jajka. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie w przygotowaniu i smaczne jajeczka.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    oooo ciekawy pomysł na jajeczka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !