Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w kostkę. Pieczarki tniemy na plasterki. Podsmażamy je na połowie masła, dodajemy pieczarki, dusimy razem przez 5min. Cebulę siekamy i zeszklimy na maśle. Warzywa ucieramy na tarce. Dodajemy do cebuli smazymy razem. Wszystkie składniki przekładamy do jednego garnka, dodajemy ok. 4l wody, gotujemy ok. 30min. Przyprawiamy koncentratem pomidorowym, solą, pieprzem. Mąkę mieszamy ze smietaną. Dodajemy do zupy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    super pomysł;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !