Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona
1 KG
wędlina
30 DAG
boczek wędzony
10 DAG
przecier pomidorowy
1 ŁYŻKA
cebula
1 SZTUKA
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

KAPUSTĘ KISZONĄ UGOTOWAĆ I ODLAĆ WODĘ. WĘDLINĘ, BOCZEK, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I PRZESMAŻYĆ NA TŁUSZCZU. DODAĆ DO KAPUSTY, WYMIESZAĆ, DODAĆ PRZECIER POMIDOROWY. PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ ROSOŁU.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 08.02.2012 09:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak