Sposób przygotowania

W misce mieszamy mąke z drożdżami, mlekiem, solą, cukrem, oliwą z oliwek i jajkiem. Wyrabiamy ciasto, które odstawiamy na ok. 40 minut.
Następnie formujemy małe bułeczki, które zostawiamy na ok. 5 - 10 minut.
Potem do środka wkładamy mozzarellę lub szpinak.
Górę pokrywamy odrobiną jajka i posypujemy sezamem.
Wkładamy do piekarnika na 200 stopni na ok. 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetyczne, wypróbuje przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam takie bułeczki.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musze spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale smacznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie domowe bułeczki są najlepsze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo ciekawe i apetyczne :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ładne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !