Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, rozgnieść dobrze widelcem. Pieczarki umyte i osuszone pokroić w drobniutką kosteczkę, podobnie cebulę i dusić na maśle. Oprószyć grubo mielonym pieprzem, nie solić.
Ostudzić, dodać do jajek. Koperek opłukać, osuszyć i posiekać. Połowę dodać do pasty, oprószyć przyprawą uniwersalną, dodać gęsty majonez i wymieszać. Jeśli ktoś lubi bardziej słone-dosolić.Nałożyć na kromki chleba, krakersów czy pieczywa chrupkiego, udekorować dowolnie np. sałatą i pomidorem. Posypać pozostałym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    Pysznei wygladaja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z pieczarkami nie robiłam
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ewka dzis nam pastę proponuje - jajeczno -pieczarkowa wybitnie smakuje!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam,mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !