Sposób przygotowania

Filety posypujemy kucharkiem i pieprzem.Rumienimy na maśle,dodajemy miód,wino i jabłka pokrojone w kostkę .Dusimy pod przykryciem przez 10 minut .Podlewamy połową szklanki wody i zagęszczamy mąką .Podajemy w ugotowanym ryżem lub ziemniaczkami i surówką .

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    tylko ostroznie z tym winkiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taki kurczak to by mi smakował:) miód,wino - musi być pyszny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Przepyszny przepis:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musiał być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !