Sposób przygotowania

W osolonej wodzie odgotowujemy opieńki. Zagotowujemy wodę z octem, cukrem, solą, gorczycą, pieprzem oraz liśćmi laurowymi. Grzyby odcedzamy. Zalewamy zalewą octową, tak aby grzyby zostały pokryła zalewa, mieszamy. Przekładamy do słoików. Pasteryzujemy. Smacznego ;)!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy ich nie robiłam
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Och , jaj ja lubię grzyby.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Cudowne, szkoda, że teraz nie sezon na grzyby.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super grzybki. Idealne do marynowania. Szczególnie te mniejsze okazy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !