Sposób przygotowania

Filety pokroić na kawałki, włożyć do gotującej wody (ok. pól litra), dodać pokrojoną w cząstki cytrynę. Mięso odcedzić. Sos bieły przygotowac wg przepisu na opakowaniu, dodać śmietanę, kurkumę i koper oraz mięso. dusić ok 10 minut. Podawać z ryżem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !