Sposób przygotowania

ROZTOPIĆ MASŁO, OPRÓSZYĆ MĄKĄ I ZASMAŻYĆ NA BIAŁO. ROZPROWADZIĆ TO JEDNĄ SZKLANKĄ ZIMNEJ WODY, A NASTĘPNIE 3 SZKLANKAMI WRZĄTKU. DODAĆ POKROJONE WARZYWA NA BULION. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. KALAFIOR PODZIELIĆ NA MAŁE RÓŻYCZKI I POKROIĆ. WŁOŻYĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ SOSU I GOTOWAĆ 10 MINUT. PODAWAĆ Z PIECZYWEM LUB ZIEMNIACZKAMI.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    lubię kalafiorową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    ja też
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna jak widać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !