Sposób przygotowania

Kalmary wcześniej oczyszczone pokroić w krążki. Skropić obficie sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Zanurzać w mące i następnie w jajku. Smażyć na głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moje ulubione :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !