Sposób przygotowania

1. Rozgrzewamy patelnie i dodajemy łyżkę masła
2. Rozbijamy jajka do patelni i mieszamy.
3. Solimy według uznania
4. Dodajemy dwie łyżki śmietany
5. Wszystko starannie mieszamy na wolnym ogniu
6. Podajemy z chlebem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Z śmietaną nie znam ,pewno dobre, ale te kalorie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie robiłam jeszcze ze śmietaną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !