Sposób przygotowania

Wołowinę umyć oczyścić i pokroić w większą kostkę. Cebulę obrać i pokroić w ćwiartki, a jeśli jest duża to na 8 części. Kolby kukurydzy podzielić na pół. Na przemian nabijać cebulę, mięsko, kukurydzę. Gotowe szaszłyki przyprawiamy do smaku i smażymy na maśle.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne są takie szaszłyczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł na przekąskę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !