Sposób przygotowania

Olej rozgrzać na patelni. Parówki obrać z owijek a następnie podsmażyć z każdej strony. Jabłko obrać i pokroić w kostkę. Cebulę również pokroić w kostkę. Dodać do parówek i podsmażyć. Dodać piwo i wodę i doprowadzić do zagotowania. Dodać kostkę rosołową i ponownie zagotować. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    parówki z jabłkiem? ciekawe połączenie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !