Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, oczyścić a następnie pokroić w dużą kostkę. Cebulę drobno posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa podsmażyć na maśle. Dodać wątróbkę i smażyć ok 7-10min. W wodzie rozpuścić kostkę rosołową i dodać mąkę. Wymieszać dokładnie i dodać mleko. Ponownie wymieszać i wlać do warzyw i wątróbki. Delikatnie wymieszać. Poddusić ok 2 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Już czuję ten smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Już czuję ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniam, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !