Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa z czerwoną fasolą i pomidorami.
Do zupy dodać fasolę, zagotować,dodać przetarte pomidory.Doprawić do smaku i podawać ze śmietaną.
mięsa wołowego |
300 g
|
cebule |
2 szt
|
czosnku |
1 ząbek
|
oliwy z oliwek |
3 łyżki
|
mąki |
1 łyżka
|
ostrej papryki |
1 łyżka
|
tymianku |
1 łyżeczka
|
Kminek mielony Prymat |
1/4 łyżeczki
|
pierz,sól |
do smaku
|
pomidorów |
350 g
|
konserwowej czerwonej fasoli |
1 puszka
|
bulion mięsny |
1 litr
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: