Sposób przygotowania

1. Kostki mintaja umyć. Skropić sokiem z cytryny i posypać pieprzem i solą (pieprz rozdrobniłam w rozdrabniaczu, dzięki czemu był grubo zmielony).
2. Czosnek posiekać.
3. Panierka jajeczno-czosnkowo-mączna: jajka, czosnek, mąkę ziemniaczaną połączyć ze sobą za pomocą widelca.
4. Filety zanurzyć w panierce i bułce tartej.
5. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    właśnie takiej panierki do ryby szukałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajna panierka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !