Sposób przygotowania

Śledzia( najlepiej matias w oleju) odsączyć z zalewy i jeśli jest bardzo słony moczyć w zimnej wodzie 30 minut. Następnie pokroić na niewielkie kawałki i wymieszać z pokrojoną drobno twardą gruszka, posiekaną cebulą i kaparami. Doprawić pieprzem, skropić octem balsamicznym oraz oliwą i odstawić do lodówki na dwie godziny. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dla mnie nowość, odważne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy pomysł,w takim wydaniu śledzi nie podawałam,
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajny i niespotykany
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawe smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mmm pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !