Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy
na sypko.Miksujemy w rozdrabniaczu i dodajemy biały ser, jajka i doprawiamy. Mieszamy. Formujemy małe kotleciki i obtaczamy w bułce i smażymy na patelni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    ciekawy przepis :) muszę spróbować kiedyś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Baaardzo fajny przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    miło mi , że się podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawa jestem jak smakują takie hreczniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    AGnieszko, jeśli lubisz kaszę, to takie klopsy będą Ci smakowały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !