Sposób przygotowania

Pomidory najpierw umyć , potem nożem delikatnie ścinamy czubki , wydrążamy łyżką wszystko co znajduje się w środku , jak wyjmiemy to posypujemy przyprawami i odstawiamy na 30 minut aby te przyprawy dobrze wsiąkły . W między czasie bierzemy się za pieczarki, które czyścimy, płuczemy i drobno kroimy , smażymy na masełku, łączymy je z majonezem i posiekana natką , również doprawiamy i napełniamy pomidory , przykrywamy ściętym pomidorem górnym i układamy na dużym półmisku , można jeszcze udekorować sałatą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    :D spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !