Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

bigłos ze słodkiej kapusty z podgrzybkami

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska
1 szt
udka z kurczaka
4 szt
kiełbasa podwawelska
2 pentka
marchew
4 szt
przecier pomidorowy
200 gram
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt
Sklep Prymat
podgrzybki
0,5 ugotowane
Ziele angielskie całe Prymat
4 szt
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: bigłos ze słodkiej kapusty z podgrzybkami

kapustę szatkujemy marchew trzemy na tarce wkładamy do garnka do tego ziele i liść laurowy wkładamy grzyby udka oraz kiełbaskę usmażona na samym końcu do tego przecier pomidorowy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 08.11.2013 09:40
uwielbiam, zwłaszcza na święta
Dorota59 27.08.2012 10:29
smaczniutkie
cukiereczek 10.02.2012 10:11
apetyczny
Anna133 08.10.2011 10:56
awno nie robiłam
Gonia555 19.01.2011 18:06
Super
PaniMISIOWA 17.11.2010 17:04
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak