Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wieprzowina w sosie własnym

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowiny
50 dag
cebuli
2 sztuki
mąki
1 łyżka
sól pieprz
olej
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina w sosie własnym

Mięso umyć, osuszyć podsmażyć na oleju ,dodać pokrojoną w piórka cebulę ,posolić podlać letnią wodą i dusić do miękkości mieszając kilkakrotnie, pod koniec duszenia mięso posypać mąką i pieprzem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 01.11.2010 21:36
wygląda apetycznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak