Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w półplasterki. Obrane ogórki pokroić w plasterki a cebule posiekać. Wszystkie składniki wymieszać i polać śmietaną. Doprawiać do smaku solą oraz pieprzem. Przed podaniem posypać posiekaną natka pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kitka

    Wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    robię do obiadu
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !