Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną ugotować, odcedzić, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do potraw z kapusty. Słoninę pokroić w kostkę i usmażyć. Gdy się zrumieni połowę odlać do 2 garnka. Cebule i pieczarki drobno pokroić i smażyć na słoninie, doprawić solą i pieprzem. Fileta pokroić w kostkę, doprawić solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka, smażyć na odstawionej części słoniny. Wszystko razem połączyć z kapustą i smażyć razem ok. 10 min. Makaron ugotować, odcedzić i połączyć z resztą. Podawać posypane żółtym serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z kurczakiem nie robiłam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawie urozmaicony
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    z kurczakiem nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawy przepis naprawde:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za często nie jadam łazanek, a widzę, że szkoda
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja robi? ze s?odkiej musz? spróbowa? t?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !