Sposób przygotowania

do rondelka wlewamy smietane i wkladamy maslo, topimy i wrzucamy jajka. Lekko solimy i smazymy do czasu az jajecznica bedzie dobra. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ze śmietaną nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ja tez nie probowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe Magda gdzie ten szczypior,przeczytaj przepis jak chce dodawać fotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !