Sposób przygotowania

Wstawiamy w 2- litrowym garnku ziemniaki , ale tych ziemniaków ma być cały garnek, po ugotowaniu odcedzamy pozostawiając w garnku tyle wody aby sięgała do połowy objętości ziemniaków. Następnie bierzemy widelca i rozdrabniamy je , zasypujemy kaszą , dodając masło. Mieszamy. Czekamy aż wszystko się zaparzy i ostygnie. Następnie to dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy . Przekładamy ciasto do foremki keksowej do półtorej godziny w 200 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł z miętą,,
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię bardzo mięte
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ta mięta mnie ciekawi,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to tak jak mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !