Sposób przygotowania

Udko z antrykot gotujemy około 30 min. Po 30 min odlewam wodę i wlewam nową. Dodaje kostkę rosołową warzywną. Ja zawsze kupuję włoszczyznę na tace. Wrzucamy pokrojoną marchewkę, pietruszkę, seler. Dodajemy kapustę i zieloną pietruszkę. Cebulę obieram, przecinam na pół i podpalą ja na palniku, następnie wrzucam do garnka. Gotuję około 1 - 1,5. Doprawia do smaku pieprzem i magą w płynie. Podajemy z makaronem nitki i przyozdabiamy zieloną pietruszką. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !