Sposób przygotowania

Mięso dokładnie wyrabiamy z pozostałymi składnikami, dzielimy na 8 równych części. Do środka każdego kotleta wkładamy trochę utartego sera i formujemy ładne podłużne frykadelki. Smażymy na oleju z obu stron. Podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !