Sposób przygotowania

Cebulę i dynię, obrać i pokroić w drobną kostkę. Imbir obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Na patelni na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać dynię i imbir, dusić pod przykryciem. Trawę cytrynową przekroić wzdłuż i dodać do warzyw. Warzywa zalać bulionem i winem, gotujemy 20 minut dopóki dynia się nie rozgotuje, wszystko zmiksować. Do kremu wlać mleko kokosowe i wymieszać, udekorować pestkami dyni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !