Sposób przygotowania

Filety osączyć i wypłukać,zostawić na sitku żeby ociekły.
Można pokroić w mniejsze kawałki lub zostawić całe płaty i zwinąć je lub podawać na talerzyku każdy oddzielnie.Koperek posiekać,posypać nim śledzie i obłożyć plasterkami cytryny,Filety posypać kolorowym pieprzem Prymat.
Podawać z bułką podpieczoną w tosterze i posmarowaną masłem.
Śledzie można podawać z sosem jogurtowym.
Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    W sam raz na dzisiejszy post
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    mogą być i po skończonym poście
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jestem za wygodna kupuje w sklepie ale oczywiście swoje sa od nich lepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takie lubię najbardziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zasługuje na smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !