Sposób przygotowania

roztopić margarynę ,pokroić svhab, podsmażyć razem z pokrojoną cebulką, zalać wodą, dusić do miękkości, dodać pokrojone pieczarki, gotować , dodać rozpuszczony sos, smietanę i przyprawy, podawać z ziemniakami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla mnie poproszę ten sos pieczarkowy, jest on znakomity.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    świetny schab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !