Sposób przygotowania

schab cienko pokroić, olej wlać na patelnie, rozgrzać, ułożyć schab, podpiec z obu stron, podlać odrobiną wody i dusić jak woda odparuje dodać pokrojona drobno cebulkę sól i pieprz, smażyć z obu stron do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Robię podobny, wychodzi pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla miłośników mięsa, to jest rarytas.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepisik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Apetyczne mięsko- pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !