Sposób przygotowania

polędwice opłukać, dokładnie osuszyc papierowymi recznikami, pokroic w cienkie paseczki,cebule obrac drobno pokroic krótko obsmażyc na oleju razem z poledwica,przelozyc do garnka,zalac 1/2 l wrzatku, zagotowac, zmniejszyc ogien, gotowac 5 min, dodac koncentrat pomidorowy i pokrojona w kostke papryke,doprowadzic do wrzenia, przyprawic do smaku sola i pieprzem, mąke rozprowadzic ze smietana, wlac do potrawy, zagotowac, smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    nie jadłam jeszcze takiej zupy,fajny pomysł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    musi byc pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    Takie lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A to ciekawe-strogonow w formie zupy !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !