Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa grzybowa na mięsie

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone
5 dag
mięso wieprzowe
30 dag
śmietana
1 szkl
makaron
3 szkl
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
marchew
1 szt
pietruszka
1 szt
cebula
1 szt
zielenina
2 łyzki
ser żółty
3 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa na mięsie

Ugotować wywar z warzyw. Grzyby i mieso ugotować do miękkości.Do wywaru z mięsa dodać 1 litr wywaru z warzyw. Grzyby drobno posiekać, mieso pokroić w kostkę i wrzucić do wywaru. Zaprawić smietaną zagotować, dodać posiekaną zieleninę, ser zółty, zamieszać Podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 11.12.2013 09:18
Pyszna,aromatyczna zupka.
IlonaAlbertos 31.10.2013 18:41
Wygląda wspaniale.
Seba 20.06.2012 19:38
pyszna!
Iwona51
Iwona51 31.10.2011 11:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak