Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju smażymy drobno posiekaną cebulę. dodajemy poszatkowaną kapustę, dolewamy wodę, dodajemy przyprawy i gotujemy ją do miękkości. Odcedzamy, siekamy drobno i studzimy. Dodajemy ugotowany ryż, wbijamy jajko, wsypujemy tartą bułkę i wyrabiamy. Doprawiamy do smaku. Smażymy na patelni lub zapiekamy w piekarniku 20 min w 180 C. Podajemy z sosem pomidorowym i grzybowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny pomysł na odmienne gołąbki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    fajny pomysł i jeszcze wege
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wolę zawijane ale te są szybsze do zrobienia
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i trochę inne gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !