Sposób przygotowania

kurczak ugotowany w rosole wyjąć na patelnie , obsypać przyprawami z obu stron. smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre, nie ma co.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ja potem zazwyczaj robię frytki i do frytkownicy wrzucam też mięso z rosołu
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Też odsmażam mięso z rosołu z przyprawami.Nie lubię inaczej.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !