Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Z kapusty oddzielić liście i zagotować w wodzie-odcedzić. W rondelku rozpuścić masło, wkroić cebulę i dodać mięso mielone. Wymieszać i smażyć 10 minut. Dodać ryż, doprawić do smaku i zawijać w kapustę. Zapiec w piekarniku. Podawać z sosem grzybowym, pomidorowym-według uznania. Ja robię z pieczarkowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    uwielbiam gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z grzybowym nigdy nie podawałem, chyba musze sprobowac, gdyż bardzo lubie taki sos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    wolę z pomidorowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !