Sposób przygotowania

Łopatkę mielimy razem z cebulką i czosnkiem (cebulkę i czosnek można drobno pokroić, ale moje dzieci tak nie zjedzą więc mielę). Kajzerkę odmaczamy w wodzie. Do zmielonego mięska dodajemy jajko, odciśniętą kajzerkę oraz przyprawy do smaku. Formujemy kulki, obtaczamy w bułce tartej i smazymy na oleju. Klopsiki możemy podać same lub z sosem pomidorowym, albo jako dodatek do żurku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    często robię na obiad!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    z ziemniaczkami i surówką-bomba!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dosłownie są pyszne , lubię je
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !