Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plasterki, oprószyć mąką i smażyć na oleju. Po 10 minutach smażenia wkroić cebulę. Podlać wodą, doprawić do smaku Kucharkiem i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne bardzo
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Taką prostą najczęściej sięrobi.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    prosta i bardzo smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i delikatna w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i delikatna w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i delikatna w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i delikatna w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm smakowicie wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !