Sposób przygotowania

Porcje rosołową oczyścić. Przełożyć do garnka i zalać wodą. Zagotować i odlać wodę. Przelać woda mięso. Jeszcze raz zalać wodą. Zagotować, dodać pokrojone jarzyny i Kucharka. Gotowy bulion przelać do szklanki, wkroić plasterki warzyw, dodać pieprz i posypać zielona pietruszką. Podawać gorący.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobry na kaca!
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    swojej roboty zawsze najlepszy
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    zgadzam sie na kaca najlepszy!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam taki bulion;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny i zdrowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !