Sposób przygotowania

JAJKA ROZBIJAMY W TALERZU DODAJEMY SZCZYPTĘ SOLI, OBTACZAMY CHLEBEK I SMAŻYMY NA OLEJU AŻ SIĘ ZARUMIENI. NAJLEPIEJ SMAKUJE Z KETCHUPEM I MAJONEZEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaki z dzieciństwa, do dziś wyśmienicie smakuje i często robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    też tak robie
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    dawno nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    dzięki za przypomnienie tego przpeisu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jak chleb zapiekany to tylko z żółtym serem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    super smaczny chlebek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    szybkie śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !