Sposób przygotowania

Oczyszczoną i opłukaną wątróbkę obsmażamy na oleju razem z pokrojoną cebulą. Podlewamy piwem i dusimy do miękkości. Przyprawiamy do smaku na końcu. Podajemy najlepiej z ziemniakami i sezonową surówką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    piwa nie lubię - ciekawe czy tak przygotowana wątróbka by mi smakowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wygląda super a to piwo bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować tak przyrządzić wątróbkę,wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też czasami robię wątróbkę w piwie - jest smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    takiej watróbki jeszcze nie jadlem,musze wyprubowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo ciekawy pomysł na wątróbkę w piwie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    dokladnie, ciekawy pomysł.. samą wątróbkę czasem robię ale nigdy na piwie.. cos ciekawego
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo oryginalny sposób na wątróbkę. nie popularne jabłko lecz piwo. a może piwo jabłkowe?
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna wątróbka,bardzo lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !