Sposób przygotowania

Pieczarki oraz cebulkę kroimy w drobną kostkę i przysmażamy na patelni. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Schab kroimy na plastry i rozbijamy młotkiem. Solimy i pieprzymy. Na każdy plaster nakładamy wcześniej przygotowane pieczarki i zwijamy jak roladę. Obtaczamy w mące, następnie w jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony na patelni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    coś pysznego
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    roladki znakomite.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    do tego suróweczka i danie wspaniałe ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    są super muszę je zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    to musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    hmm :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    hmm :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,takie dania to ja lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !