Sposób przygotowania

Czerstwą bułkę namoczyć w mleku i odstawić. Oba mięsa mielone przełożyć do miski, dodać do nich wyciśnięta z mleka bułkę, jajko, pokrojone w drobną kosteczkę ogórki, posiekaną natkę. Wyrobić masę na kotlety doprawiając do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mięsa mielonego. Z mięsa formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubie takie kotleciki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam takie kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !