Sposób przygotowania

Pieczarki drobno skroić, usmazyc, wystudzić i połaczyc z drobno posiekanym miesem, groszkiem i posiekana natka pietruszki. Doprawic.
Ciasto:
Do maki dodac maslo, posiekac nozem wymieszac z zóltkiem, posolic. Zagniesc ciasto i pozostawic w chlodnym miejscu na 30 min. Karbowane foremki wylepic ciastem. Podpiec w piekariku. Nastepnie napełnic przygotowanym nadzieniem do 3/4 wysokości. Przykryc krązkami ciasta. Upiec.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Bardzo często ma pieczarki już nie wiem co z ni mi robić. Teraz już będę wiedziała. Dzięki za fajny przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !