Sposób przygotowania

Mąkę wysypać na stolnice, dodać zmielone ziemniaki i jajko. Wyrobić na gładkie ciasto. Formować wałeczki i kroić na drobne kawałki. Ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Na patelni rozgrzać masło i wrzucić kopytka. Przysmażyć na brązowy kolor.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wolę smażone niż gotowane
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajnie jak zostanie od obiadku można podsmażyc na kolacje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ja uwielbiam smażone
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !